EXKLUZÍVNE! Veľký vkusný 3-izbový byt, balkón, výborná poloha, predaj, Kysucké Nové Mesto, Cena: 159.000 €

Detail ponuky

Ponuka číslo: ZA014741

Popis

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj moderne zariadený 3-izbový byt úžitkovou plochou 78,84 m2. Prislúcha k nemu aj priestranný balkón o výmere 4 m2 a praktická pivnica v suteréne.
Nehnuteľnosť sa nachádza na 3. z 5 nadzemných podlaží novšieho, zatepleného bytového domu bez výťahu a disponuje výhľadmi na dve svetové strany. Súčasťou obyvateľmi spoločne užívaných priestorov je priestorná miestnosť určená na úschovu kočíkov a bicyklov.
Veľkou výhodou tejto lokality je bezproblémové parkovanie v blízkom okolí domu. Prostredie obyvateľom spríjemňujú upravené trávnaté plochy so zeleňou, lavičky a detské preliezačky. Ďalším benefitom je adresa nehnuteľnosti v tesnej blízkosti centra Kysuckého Nového Mesta, v časti mesta s pestrou občianskou vybavenosťou.

DISPOZÍCIA
Byt je príjemne presvetlený, okná smerujú na východ a západ. Pozostáva z nasledovných miestností:
- vstupná predsieň / 9,53 m2/ s komunikačnou chodbou sú vybavené úložnými policami, závesnými dielmi a botníkom;
- priestranná obývacia izba / 20,02 m2/ s otvoreným vstupom do kuchyne je zariadená masívnou sedačkou, obývačkovou zostavou, setom konferenčných stolíkov, knižnicou a jedálenským sedením pre štyri osoby;
- kuchyňa / 12,74 m2/ disponuje na priestor veľkorysou kuchynskou linkou v tvare písmena L a raňajkovým pultom pre dve osoby;
- veľká spálňa / 14,77 m2/ je vybavená manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, vstavanou šatníkovou skriňou a policovým dielom;
- presvetlená detská izba / 14,68 m2/ alebo pracovňa je zariadená dvomi pracovnými zázemiami a sedačkou;
- kúpeľňa / 3,82 m2/ s miestom pre umývadlo, rohovú vaňu s praktickou zástenou, veľké zrkadlo a automatickú práčku;
- samostatná toaleta / 1,28 m2/ s umývadlom.
Priestorný balkón / 4 m2/ so záhradným nábytkom a príjemným výhľadom sa vstupuje z kuchyne.

VYBAVENIE A TECHNICKÉ ÚDAJE
Zariadenie nehnuteľnosti je praktické a štýlové, jeho časti navzájom materiálovo aj farebne ladia.
Byt je vo veľmi dobrom technickom stave. Má murované jadro, tvorené kúpeľnou a toaletou s keramickým obkladom, v oboch je osadený ventilátor. Okná sú plastové, vybavené hliníkovými interiérovými žalúziami, parapety plastové. Omietka stien je vápenná, hladká, vo vybraných miestnostiach doplnená obkladom z umelého kameňa. Podlahy sú tvorené lepenými kobercami a keramickou dlažbou. Interiérové dvere sú namontované drevené, dyhované do obložkových zárubní, v spálni, kúpeľni a na toalete posuvné. Vstupné dvere do nehnuteľnosti sú bezpečnostné.
Vykurovanie je pre každú bytovú jednotku riešené samostatne, prostredníctvom plynového kotla a cez oceľové plošné vykurovacie telesá. Teplá voda je zabezpečovaná kotlom ústredného kúrenia.
Súčasťou vybavenia na mieru zhotovenej kuchynskej linky sú: sporák Electrolux so sklokeramickou varnou doskou, štyrmi horákmi a digestorom, drez s pákovou vodovodnou batériou, mikrovlnná rúra Electrolux, elektrická rúra Electrolux, umývačkou riadu Bosch a chladnička s mrazničkou od výrobcu Whirlpool.

LOKALITA
Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite, poskytujúcej vynikajúcu občiansku vybavenosť. Pohodlne dostupné sú supermarkety obchodných reťazcov, prevádzky s rôznymi službami, gastro zariadenia, základná a materská škola, stredné školy, zastávky MHD, detské ihriská a iné.
Centrum Kysuckého Nového Mesta je vzdialené do 5 minút pešej chôdze, veľmi dobrá je tiež dostupnosť mnohých silných a stabilných zamestnávateľov kysuckého regiónu.        

Ponúkaný byt je vhodný pre záujemcu, ktorý si chce výhody bývania v peknom prostredí užívať osobne alebo uprednostní zhodnocovanie finančných benefitov investície v prípade jeho prenajímania.

Dostupnosť bytu: júl 2024.

Mesačné náklady: správa domu 42 € + elektrická energia 39 € + plyn 21 € pri obývaní dvomi osobami.

Cena bytu: 159.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014741.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Cena
Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha 78.84 m2
Kraj Žilinský kraj
Okres Kysucké Nové Mesto
Obec Kysucké Nové Mesto




Žilinský kraj

Demografia

K 21. máju 2011, bolo na území Žilinského kraja 144 948 domov, t.j. 13,5 % z celkového počtu domov v Slovenskej republike (z toho 120 788 obývaných, t.j. 83,3 %). Žilinský kraj bol v počte domov na druhom mieste za Nitrianskym krajom (podiel 16,2 %). Spomedzi okresov kraja najvyšší počet domov sa nachádzal v Žiline 20,3 % a najmenej v Turčianskych Tepliciach 3,3 %. Obývaných domov bolo v okrese Žilina 21,1 % z úhrnu za kraj a v Turčianskych Tepliciach 3,2 %.

Geologická charakteristika

Celé toto hornaté územie spadá z geomorfologického hľadiska do Západných Karpát. Horské masívy v tejto lokalite sa sformovali pomerne nedávno, v paleogéne. Zásluhou pohybov príkrovov sa vyzdvihovali pôvodné morské sedimenty, z ktorých postupne vznikli impozantné údolia. Rieka Váh územie nápadne rozdeľuje na dve časti:

  • severná zahŕňa pohoria: Tatry, Skorušinské vrchy, Oravské Beskydy, Oravská Magura, Oravská vrchovina, Chočské vrchy, Krivánska Fatra, Kysucké Beskydy, Kysucká vrchovina a Javorníky
  • južná zahŕňa pohoria: Nízke Tatry, Veľká Fatra, Lúčanská Fatra a Strážovské vrchy

Dejiny

Po páde Veľkomoravskej ríše v roku 907, ku ktorej územie patrilo, bolo od 12. storočia prakticky až do roku 1918 súčasťou uhorského kráľovstva. V 13. storočí na obranu proti mongolským nájazdom bola vybudovaná sieť hradov (Hričov, Považský, Košecký, Lietavský, Strečniansky). 16. storočie znamenalo pre miestnych obyvateľov chudobu a strach, hlavne pred tureckou okupáciou a živelnými pohromami. Ku koncu 19. storočia tu bola zavedená železnica a v údolí Váhu začal prekvitať priemysel.


Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.